Beatbox met Dwarsfluit

2 Reacties

“All of me”” is een oud “swing” nummer waar ik altijd wat moeite mee heb gehad. Door een vriendin werd ik uitgedaagd om er iets mee te gaan doen. Ik heb het in een beatbox jasje gestopt waardoor ik er opeens veel meer lol aan beleefde. Beatbox is het vervaardigen van drumgeluiden met stem en mond. Sinds een aantal jaren is het erg cool om deze techniek met dwarsfluitspel te combineren. Omdat de dwarsfluit geen echt mondstuk heeft is de dwarsfluit het enige(!) blaasinstrument waar je tijdens het spelen ook kunt beatboxen. Zover ik weet ben ik ook de enige dwarsfluit docent in Nederland die werkt met een methode waardoor je als beginnend fluitspeler meteen kunt leren beatboxen. Dit kan zelfs al vanaf 7 jaar! Voor beatbox-dwarsfluit ben je dus bij ons aan ’t goede adres.

2 Reacties:

 • Johanna Braeunluch februari 17, 2016 / Reageer

  Geweldig! Kingt echt top en zit ook zo veel humor in. Een echte Tilo dus;).

  Mijn zoontje Silas (12) heeft al een tijdje les bij Tilo en mocht ook gelijk met beatbox beginnen. Dat je zo dingen mag gaan doen maakt de lessen dan gelijk nog aantrekkelijker!
  Met kerst heeft Silas een splinternieuwe dwarsfluit gekregen voor de lessen bij Tilo. Ik ben hartstikke trots op hem en op wat hij tot nu toe al heeft geleerd! En hij heeft er veel plezier bij! Bedankt Tilo!

 • Akke februari 17, 2016 / Reageer

  Dag Tilo,
  Een blog. En nu heb je volgers nodig. Ik vind dit een mooi begin. Ook informatief. En ik hoop dat je veel jonge en oude studenten gaat krijgen met wie je je liefde voor de dwarsfluit en het beatboxen kunt delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top