Welkom bij Blaasmere! Wij geven saxofoon, klarinet, fluit en dwarsfluit les in Almere, Hilversum en Weesp en wij zijn te boeken voor live muziek.

Blaasmere

Hallo wij zijn Tilo en Bertjan samen zijn wij Blaasmere en beide zijn we te boeken voor live muziek. Wij zijn beiden gediplomeerde, betrokken docenten met elk ruim 20 jaar ervaring. Onze lessen zijn divers en bevatten verschillende stijlen (naar keuze), van jazz tot klassiek, van pop tot blues. Vanaf de eerste les werk je met bladmuziek en als mensen niet van bladmuziek willen leren werken we met meespeel cd's. De nadruk licht dan op het na en meespelen van favoriete cd's. Naast het aanleren van een goede basiskennis en basistechniek, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd aan ieders individuele wensen te gemoet te komen.

Wij geven ook ensembleles, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook zijn er bij tijd en wijlen improvisatielessen die in de regel gekoppeld zijn aan live optredens. Onze lessen zijn er al voor kinderen vanaf 5 jaar. Heb je altijd al een blaasinstrument willen leren spelen, aarzel dan niet langer en neem contact met Blaasmere op. Wij geven les in Almere-Buiten, Almere-Haven, Hilversum en Weesp.


Schrijf je in voor een gratis proefles !

Heb je altijd al een blaasinstrument willen leren spelen en wil je kennis maken met Blaasmere, onze docenten en onze lessen, stuur ons dan een berichtje via deze link en schrijf je in voor een gratis proefles. Iemand een proefles cadeau doen ? Laat ons weten wie en we gaan die persoon verassen !

top