Altijd al blaasinstrument willen leren spelen? Lees hier alles over saxofoonles, klarinetles, fluitles en dwarsfluitles bij Blaasmere.

Saxofoonles

Met saxofoonspelen kun je beginnen vanaf ongeveer 5 jaar, je begint dan op een kleine sax. Vanaf 8 jaar kan je over stappen op een altsaxofoon. Nog later op een tenor of bariton-saxofoon en als het een beetje meezit kan je saxofoon blijven spelen tot je 80e, kijk maar naar Piet Noordijk, Bertjan's conservatorium docent! Naast noten lezen en techniek kan je leren improviseren in verschillende stijlen zoals Dance, Pop, Hiphop, Reggae, Jazz etc. Dit kan met leuke play-along cd’s met maar zes noten op je saxofoon!

Klarinetles

Met klarinetspelen kun je beginnen vanaf ongeveer 6-7 jaar. Je begint dan op een kleine (es) klarinet die de vorm heeft van een gewone klarinet. Dit blijkt een zeer goede optie! Vanaf ongeveer 8 jaar kan je overstappen naar een bes-klarinet, de 'gewone' klarinet. Nog later op een bas-klarinet en als het een beetje meezit kan je klarinet blijven spelen tot je tachtigste Bertjan's oudste leerling was 82 jaar. Op onze blogpagina zijn allerelei verhalen, video's en muziek terug te vinden van onze lessen.

Dwarsfluitles

Je kunt al fluitlessen volgen vanaf 5 jaar. In de eerste jaren spelen jonge leerlingen op een speciale kinderfluit met een gebogen kop of op de zogenoemde dinofluit. Tilo heeft de dinofluit zodanig weten aan te passen dat ook deze fluit uitstekend gestemd kan worden. Voor beginnende dwarsfluiters zijn er de mogelijkheden, muzikale basisvorming dwarsfluit en een fluit kids pilot. Tilo geeft les vanuit NLP, mindfullness en leiden naar de magische plek van ongelimiteerde creatie in zelfvertrouwen.

Les voor iedereen

Vanaf de eerste les werk je met bladmuziek en als er mensen zijn die niet van bladmuziek willen leren, werken we met meespeel cd's. De nadruk licht dan op het na en meespelen van favoriete cd's. Naast het aanleren van een goede basiskennis en basistechniek, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd aan ieders individuele wensen tegemoet te komen. Ook zijn er bij tijd en wijlen improvisatielessen (Jazzmix)(Bossamix) die in de regel gekoppeld zijn aan live optredens. En… elk jaar wordt er een cd-opname gemaakt van je eigen spel.

Prijzen (individueel, Incl.BTW)

Saxofoonles

30 minuten elke week : €850

30 minuten om de week : €465

45 minuten elke de week : €1200

20 minuten elke de week : €590

Klarinetles

30 minuten elke week : €850

30 minuten om de week : €465

45 minuten elke de week : €1200

20 minuten elke de week : €590

Dwarsfluitles

20 minuten elke week : €580

30 minuten elke week : €800

30 minuten muzikale basisvorming : €320

 


Schrijf je in voor een gratis proefles !

Heb je altijd al een blaasinstrument willen leren spelen en wil je kennis maken met Blaasmere, onze docenten en onze lessen, stuur ons dan een berichtje via deze link en schrijf je in voor een gratis proefles. Iemand een proefles cadeau doen ? Laat ons weten wie en we gaan die persoon verassen !

top