Welkom bij Blaasmere! Wij zijn te boeken voor live muziek en wij geven saxofoon, klarinet, fluit en dwarsfluit les in Almere, Hilversum en Weesp.

Tilo Baumeier heeft in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland jazzfluit, klassiekfluit en muziekproductie gestudeerd. Sinds 1992 geeft Tilo dwarsfluitlessen. Hij is de enige fluitdocent in Flevoland met een diploma om zowel klassiek als populair les te geven.

Tilo is te boeken en speelt verschillende dwarsfluiten in gevarieerde bezettingen, zijn favoriete muziekstijlen zijn Música Popular Brasileira, Akoestische Jazz, Blues, Vrije improvisatie, Dansbare grooves en Akoestische Kamermuziek. Verder speelt hij ook eigen composities. Door de variatie in bezetting, stijl en fluitsoort is er muziek voor zeer uiteenlopende live events. Tilo heeft diverse vaste bands.

 

Bertjan Schuringa is afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht in 1994 in de richting 'Saxofoon Lichte Muziek' en heeft aansluitend de 2e fase studie 'Uitvoerend Musicus Saxofoon' afgerond. Hij geeft les vanaf 1994 en speelt in wisselende bezettingen.

Bertjan is op saxofoons te boeken voor trouwplechtigheden, Kerstmis, recepties en openingen. Tijdens recepties kunt u genieten van o.a. zwoele bossa nova’s, swingende jazznummers, meeslepende ballads, en lekkere Latin nummers. Afhankelijk van het budget kan dit met begeleidings-cd of met één of meer life-muzikanten (b.v. gitaar, toetsen, bas, slagwerk etc.) Naast achtergrond en sfeermuziek is hij ook inzetbaar op tenor, alt en sopraansax voor bijvoorbeeld coverbands of een blazerssectie.

 


Neem contact op voor meer info !

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen etc neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

top