0 Reacties
Sinds de zomvervakantie wordt elke 3de dwarsfluitles in Weesp in de studio op de ark lila opgenomen. hierdoor krijgen de lessen extra waarde. Opnames op de ark kunnen van zeer goede geluidkwaliteit zijn. Zo kun je in deze flim het duo Tilo Baumheier de dwarsfluitdocent van blaasmere en Michael Stratz op bas horen. Dit duo kun je ook op de
0 Reacties
Van de week heb ik met Fred Goudzwaard op piano bij mij opgenomen. Als beginpunt heb ik een geleide meditatie
Op vrijdag 22 juni was er weer de jaarlijkse voorspeelavond. Er waren weer veel enthoussiaste deelnemers en deelneemsters!
0 Reacties
Dit is'n deel van het concert van Marieke Harmsen op harp en Tilo Baumheier op bas-dwarsfluit van 22 november in zaal 100. wij spelen vrije muziek, dwz wij hebben geen compositie of vorm van tevoren afgesproken en laten de flow op het moment de muziek in het nu creëren.

Jeugdcultuurfonds Almere laat kinderen meedoen. Thuis geen geld voor muziekles, dans, musical, beeldende kunst of sportclub? het jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Almere helpen! Tije heeft anderhalf jaar klarinetles bij Blaasmere. Het klarinetspelen gaat hem goed af. Hij kan de klarinetlessen volgen omdat het fonds bestaat. Het fonds bestaat vanaf 2010 en draagt tot maximaal €425 bij, in ons geval per

6 Reacties
Door mijn blog van vorig jaar ben ik door het Nederlands fluit genootschap benadert om een beatboxworkshop te geven.
0 Reacties
Op vrijdag 22 september presenteert Rik Kostelijk uit Almere zijn nieuwe CD ‘Inner Action’ in De Goede Rede te Almere Haven.
1 Reactie
Ochtendmist boven de Vecht is geïnspireerd op de mysterieuze gezichten die door de ochtendmist boven de Vecht te zien zijn.
2 Reacties
Free is een compositie van Tilo uit 2015. Deze opname is een deel van de cd Compendium van Burton Greene.
Een kort verslag van onze voorspeelavond juni 2017. Er waren weer veel enthousiaste saxofonisten, klarinettisten en fluitisten .